websites Discappy richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf die voor een gering budget een website op internet willen om producten en diensten te presenteren.
Gevonden worden door bv. Google is één, maar duidelijk en overzichtelijk uw bedrijf presenteren is twee.

Afhankelijk van uw product of dienst gaan we in overleg bepalen hoe uw website er uit komt te zien. In onze portfolio kunt u aantal verschillende voorbeelden zien.

faders

Naast de presentatie van uw producten en diensten is het belangrijk dat bezoekers van uw website snel en gemakkelijk informatie of een offerte kunnen aanvragen. Dat kan met een formulier, waarbij de bezoeker de door hem of haar gewenste gegevens invult.

Deze informatie onvangt u in een duidelijk overzicht dan direct per e-mail. De bezoeker ontvangt direct bericht of alle gegevens correct zijn ontvangen. Discappy maakt in overleg met u dit formulier helemaal op maat.

Als voorbeeld kunt u ons formulier invullen en direct een offerte aanvragen.
Website
Een nieuwe website of het restylen van uw huidige website, Discappy kan het voor u verzorgen. Jarenlange ervaring met alle mogelijke systemen en programmeertalen onderscheidt ons van de rest.

Formulier
Een contact- of aanvraagformulier is een belangrijk onderdeel van uw website. U onvangt per e-mail de informatie waar de bezoeker naar op zoek is of van welk product hij of zij meer informatie en/of prijzen wil ontvangen.

CMS
CMS staat voor Content Management System waarmee u zonder enige kennis van HTML, Javascript etc. uw eigen website kunt bijwerken en bijhouden.
U logt in op uw site, typt de tekst die u wilt, plaats er een foto bij en ... klaar.
faders
Discappy ondersteunt u met de opzet en implementatie van een CMS op uw nieuwe of bestaande website.


Vul het aanvraagformulier in voor een passende offerte.